Lwowskie wesela

LWOWSKIE WESELA

  • POWITANIE WŚRÓD ZIELENI
  • SZAMPAN I TORTY PRZY ORKIESTRZE
  • OBIAD WE WNĘTRZU NATCHNIONYM DUCHEM DAWNYCH CZASÓW
  • PROSIAKI, DZICZYZNA, PSTRĄGI W NOCY PROSTO Z WĘDZARNI I GRILLA
  • KONSUMOWANE W 8 ALTANACH

PRZYKŁADOWE MENU:

  • ZUPA BOROWIKOWA W CHLEBIE LUB WĘGIERSKA ZUPA RYBNA
  • ROLADA CIELĘCA FASZEROWANA MAŚLAKAMI LUB BIAŁA PIECZEŃ SZPIKOWANA I WĘGIERSKIE ROLADKI Z INDYKA
  • DWA RODZAJE SOSÓW, KOLOROWE KLUSKI (ZE SZPINAKIEM, PAPRYKĄ I GRZYBAMI)
  • SURÓWKI DO WYBORU NA STOLE
  • PÓŁMISKI WŁASNYCH, ŚWIEŻOWĘDZONYCH WĘDLIN
  • ZAKĄSKI LITEWSKIE I KRESOWE
  • GALARETY, RYBNE SPECJAŁY
  • NA GORĄCO SZYNKA Z WĘDZARNI Z MŁODĄ KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ I SOSEM CZOSNKOWO-ZIOŁOWYM
  • WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA
  • GULASZ Z DZIKA Z GRZYBAMI LUB WOŁYŃSKA ZUPA CEBULOWA
  • POTRAWY Z WĘDZARNI, PROSIAK Z OGNIA

…I DO DOMU PO PORANNYM BRZASKU